Tekenacademie

Wanneer?

dinsdag & donderdag 15:30 – 17:10

Kosten?

81 euro (sociaal tarief 54 euro)

Voor wie?
1e - 6e leerjaar
Inschrijven?

Via Academie Heusden-Zolder

Tekenacademie is creëren, nieuwe materialen ontdekken en ideeën omzetten in kleur en vorm.

Tekenacademie in de droomboom is een toevluchtsoord voor alle creatievelingen. In De Droomboom komen we samen en ontdekken we via verschillende materialen hoe we unieke kunstwerkjes kunnen creëren. Heb je de onrustige drang om op elk papiertje te kribbelen, je vingers in de klei te zetten of gewoon aan de slag te gaan en nieuwe materialen te ontdekken, dan is de tekenacademie iets voor jou!

Over de docent

Aaron-Victor Peeters is kunstenaar en docent aan de Academie Meylandt. Aaron genoot meerdere opleidingen. Hij studeerde af als goudsmid en behaalde later zijn master in de vrije kunsten/schilderkunst. Deze combinatie van zowel toegepaste als vrije kunsten is het recept voor een oneindige bron van ideeën en creaties. Als nieuwe docent bij De Droomboom hoopt hij samen met de kinderen een nieuwe uitdaging aan te gaan en zijn passie voor creatie over te brengen naar de leerlingen!

Samenwerking

Deze activiteit wordt in samenwerking met Academie Heusden-Zolder georganiseerd. Inschrijvingen verlopen rechtstreeks via Academie Heusden-Zolder.