Kleuterbeweging

Wanneer?

woensdag 15:00 – 16:00

Kosten?

83 euro (normaal tarief)
55 euro (verlaagd tarief)
0 euro (tussenkomst Fonds Sport, Spel en Cultuur)
meer informatie

Voor wie?
2e & 3e kleuterklas
Inschrijven?

online

Welkom bij onze bewegingslessen voor kleuters!

In deze lessen staat iedere week een nieuw thema centraal. We beginnen met een boek, voorwerp, liedje of iets anders dat de verbeelding van de kleuters prikkelt, en vervolgens gaan we samen aan de slag met bewegen.

De bewegingen die we doen zijn geschikt voor alle kleuters, zodat iedereen kan meedoen. Onze lessen vinden plaats in de Box zaal. Bij mooi weer kunnen we ook naar buiten gaan en de les daar voortzetten.

Tijdens onze bewegingslessen voor kleuters stimuleren we zowel de grove motoriek als de taalontwikkeling. Door middel van beweging en spel leren de kleuters hun lichaam beter kennen en ontwikkelen ze belangrijke motorische vaardigheden. Daarnaast maken we gebruik van woorden en zinnen om hun taalontwikkeling te bevorderen. Onze lessen zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. De kleuters krijgen de kans om hun fantasie te gebruiken, samen te werken en nieuwe vaardigheden te leren. Ze zullen genieten van de afwisseling tussen actief bewegen en het verkennen van verschillende thema’s.

Over de docent

Alexandra, ook inwoner van Heusden-Zolder, is een vlotte dame die ook bewegings- en ontspanningslessen geeft. Onder de naam Crea Mova deelt ze haar passie door naar kleuters en volwassenen.

Met haar pedagogische achtergrond en als moeder van een kleuter begrijpt ze het belang van beweging in de hedendaagse samenleving.

Uit ervaring ziet ze dat de kleuters groeien en positief groeien door de lessen, die een gunstige invloed hebben op hun ontwikkeling en welzijn. Haar doel is om kinderen te laten genieten van beweging.