Woordlab

Wanneer?

woensdag 14:00 – 15:00

Kosten?

82 euro (sociaal tarief 57 euro)

Voor wie?
3e - 6e leerjaar
Inschrijven?

Via Academie Beringen

Bij Woordlab proef je van vertellen en toneelspelen. Je experimenteert met stem en taal: je wordt zo een echte woordkunstenaar!

Tijdens de lessen oefent de woordkunstenaar op zijn speciale superkrachten: uitspraak en goed stemgebruik. Je zal spelen met gedichten, toneeltjes verzinnen, articulatie- en stemoefeningen uitvoeren, personages spelen, met je lichaam uitbeelden en nog veel meer! Dit alles om een echte taalmeester te worden die altijd goed uit z’n woorden komt en ervan geniet om voor een klein of groot publiek te spreken.

Over de docent

Kristof Aerts voltooide verschillende (kunst-)opleidingen: Nederlands, theater, film, literatuur, instrument (muziek) en dirigent. Hij behaalde eveneens een specifieke lerarenopleiding. Momenteel werkt Kristof als leerkracht muziek en woord aan de Academie van Beringen. Via die Academie is hij al enkele jaren met plezier verbonden aan De Droomboom.

Samenwerking

Deze activiteit wordt in samenwerking met Academie Beringen georganiseerd. Inschrijvingen verlopen rechtstreeks via Academie Beringen.