Kunstenbad

Wanneer?

donderdag 15:30 – 16:20

Kosten?

89 euro
62 euro (verlaagd tarief)

Voor wie?
1e - 2e leerjaar
Inschrijven?

Via Academie Beringen

In de lessen Kunstenbad worden kinderen van het 1ste en 2de leerjaar ondergedompeld in de geweldige wereld van de  podiumkunsten. Zowel de domeinen muziek, woord als dans komen in elke les aan bod. We gaan steeds op een speelse manier aan de slag en werken toe naar verschillende toonmomenten. We nemen ook deel aan de tweejaarlijkse musical georganiseerd door Academie Beringen.

In het onderdeel muziek leren de kinderen liedjes in het jaarthema van de academie en gaan we creatief aan de slag met verschillende instrumentjes. We dragen samen gedichtjes voor op verschillende manieren en spelen leuke woord- en acteerspelletjes. Het onderdeel dans omvat verschillende dansopdrachten op speelse wijze en we werken aan een goede houding. Het gebeurt ook regelmatig dat de verschillende domeinen samen gecombineerd worden in een opdrachtje.

Over de docent

Lore behaalde na haar studies aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen, haar bachelor diploma Docent Dans aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg en is al vele jaren actief als leraar dans binnen Academie Beringen. Als jong meisje was ze al begeesterd door musicals, zingen en dansen. In de les Kunstenbad komen al deze passies samen en hoopt ze al de jonge kinderen even enthousiast te krijgen voor de fantastisch mooie wereld van de podiumkunsten.